Kino4ua.com
PG

Конан-руйнівник

Рік:
Ор. назва:
Conan the Destroyer
Країна:
США, Мексика
Режисер:
Річард Флайшер
Тривалість:
01:41:16
Переклад:
Українська мова 1+1 | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Після того як Конан помстився «Культу Змії» за жорстоку розправу над своєю сім'єю і плем'ям, минуло кілька років. Доля закидає героя в Шадізар, до двору королеви Тараміс. Разом зі своїм супутником Малеком він вступає на службу до королеви і отримує перше завдання: супроводжувати принцесу і воїна-охоронця в майбутню подорож. Принцеса сподівається відшукати два магічних предмета: дорогоцінний кристал і чарівний ріг, здатний звільнити могутні темні сили. В якості нагороди королева обіцяє Конану воскресіння його загиблої коханої - прекрасної амазонки Валерії. Заради цього Конан готовий на все, і разом з Дженной, Бомбату і Малеком вони вирушають в дорогу. Ось тільки Конан не знає, що підступна Тараміс не збирається стримати дану обіцянку. Замість цього вона віддає таємний наказ Бомбату: після того як скарби будуть знайдені, вбити Конана і повернути принцесу додому. По дорозі до замку старого чаклуна Той-Амона, де зберігається кристал, герої зустрічають вибухову дикунку Зулу і мудреця-чарівника Акіро. Загін в оновленому складі готується викрасти магічний камінь, але Той-Амон плутає їм всі карти. Він викрадає принцесу, і тепер головний герой саги «Конан-руйнівник» повинен битися з могутнім чудовиськом, щоб повернути Дженну і забрати кристал. Після вдалої операції чаклун був повалений, і компанія продовжила свій шлях. Чарівний ріг захований в зачарованому підземеллі, але дістати його не так-то просто - магічний артефакт оберігають хранителі. До того ж, незабаром відкриваються справжні плани королеви: за допомогою роги вона сподівається розбудити бога Дагота, принести Дженну в жертву і захопити владу над світом ... ©Kino4ua Конан-руйнівник 1984 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?