Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Скарби Сьєрра-Мадре

Рік:
Ор. назва:
The Treasure of the Sierra Madre
Країна:
США
Режисер:
Джон Г'юстон
Тривалість:
02:06:08
Переклад:
Українська мова 1+1 | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Оригінал
Одного разу, колесо фортуни повертається до чоловіків потрібним боком, і вони знайомляться з непримітним на перший погляд старим на ім'я Ховард. Він розповідає їм історії про те, що золото ніколи не допомагає нікому, а навпаки, іноді стає причиною смертей багатьох старателів. Адже жадібність - одна з найстрашніших вад. Але, друзі пропускають «мимо вух» байки старого, і вважають, що з ними ніколи не станеться подібна ситуація, адже вони справжні друзі. Вирішивши на повному серйозі знайти золото Фред і Боб пропонують старому, який знається на цій справі допомогти їм у пошуках і вступити в частку. Купивши все необхідне спорядження для роботи, друзі відправляються на пошуки золота. Звичайно ж не варто бути мудрецем, щоб зрозуміти, що в дорогу вони відправляються справжніми друзями, яким не страшні ніякі труднощі, але що буде далі? А далі відбудеться те, що повернуться чоловіки ворогами, а відносини їх переростуть в один напружений і смертельний клубок плутанини. ©Kino4ua Скарби Сьєрра-Мадре 1948 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb8.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?