Kino4ua.com
R

Круті чуваки

Рік:
Ор. назва:
The Nice Guys
Країна:
США, Великобританія
Режисер:
Шейн Блек
Тривалість:
01:55:57
Переклад:
Українська мова Tretyakoff production | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный - Лицензия
Лос-Анджелес зразка останньої чверті минулого сторіччя. Зірка сумнівною кіноіндустрії потрапляє в автомобільну катастрофу. Її машина врізається в житловий будинок, а жінка-водій гине під купою понівеченого металу. Буквально на наступну за похоронами добу тітка покійної порноактриси бачить у вікні зовсім неушкоджену племінницю. Стурбована жінка наймає приватного детектива для розслідування дивного інциденту. Марч починає слідство і зацікавлюється особистістю невідомої дівчини. Детектив стикається з охоронцем Хілі, поставленим для безпеки підозрілої дівиці. Починається ланцюг непередбачуваних подій, в якій герої кримінальної комедії «Славні хлопці» влаштовують справжній кошмар, що бурхливо розвивається зусиллями двох найманців, що відпрацьовують гроші за володіння цінною інформацією. Герої вплутуються в непримиренну боротьбу, наповнену курйозами, неймовірними та дивовижними пригодами. Розплутуючи загадку нещасного випадку, приватний детектив і здоровань роблять рішучі дії, що призводять до несподіваних наслідків. ©Kino4ua Круті чуваки 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?