Kino4ua.com
R

Бункер / Прихована правда

Рік:
Ор. назва:
The Hidden Face
Країна:
Колумбія, Іспанія
Режисер:
Андрес Баіз
Тривалість:
01:36:10
Переклад:
Українська мова DubLiCat
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Останні події в житті закинули головного героя фільму «Бункер / Прихована правда» (2012) Адіа в бар. Ні, він не алкоголік, його просто недавно кинула дівчина. Хлопець явно не є шанувальником самотності і в перший же день знаходить «заміну». Нею стає чарівна офіціантка Фабіана, з якою він познайомився в тому самому барі. Відносини між молодими людьми розвиваються дуже швидко. Ось вже і настає момент, коли Фабіана переїжджає в розкішний будинок Адріана. Цей хлопець не є великою шишкою в наркокартелі, як можна було б подумати. На життя він собі заробляє музикою. Адріан вважається одним з найбільш віртуозних диригентів в Боготі. Але цей будинок зберігає в собі великий секрет. Колись тут жила і ховалася сім'я нацистів, яка і побудувала в особняку бункер. Але, ні Адріан, ні тим більше Фабіана цього не знають. Поспішаємо вас відразу попередити, що всередині притулку живе не зомбі Гітлер і його діти. Але там дійсно хтось є. І цей «хтось» потрапив туди при досить дивних обставинах. ©Kino4ua Бункер / Прихована правда 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?