Kino4ua.com
R

Хлопці зі стволами

Рік:
Ор. назва:
War Dogs
Країна:
США, Камбоджа
Режисер:
Тодд Філліпс
Тривалість:
01:54:12
Переклад:
Українська мова Postmodern
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Сюжет фільму заснований на реальних подіях. Девід і Ефраїм - двадцятирічні хлопці і кращі друзі, які проживають в Майамі і є любителями травички. Вони не можуть похвалитися успіхами в житті і вважають за краще весело проводити час, але одного разу доля підносить їм прекрасний шанс заробити великі гроші. Хлопці вирішують скористатися маловідомою програмою уряду, яка дає шанс дрібним компаніям взяти участь в конкурсі на отримання великих американських військових контрактів. Почавши з малого, вони поступово почали загрібати величезні гроші, що дало їм можливість жити на широку ногу, ні в чому собі не відмовляючи. Але вони вирішили не зупинятися і в підсумку примудрилися стрибнути вище голови, уклавши з Пентагоном угоду на 300 мільйонів доларів. Але чи зможуть вони потягнути такий контракт? .. ©Kino4ua Хлопці зі стволами 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?