Kino4ua.com
PG-13

Крід: Спадок Роккі Бальбоа

Рік:
Ор. назва:
Creed
Країна:
США
Режисер:
Раян Куглер
Тривалість:
02:13:10
Переклад:
Українська мова НЛО TV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование)
Бокс - заняття не для всіх. Цей вид спорту підійде лише тим, хто сильний духом і готовий йти до останнього. Він не терпить ледачих або слабохарактерних людей. А ті, хто постійно готовий удосконалюватися і щодня тренується, аби дати собі перепочинку, можуть домогтися успіху і слави. Перед вами вже сьома частина франшизи про знаменитого Бальбоа. Зараз Роккі знаходиться на заслуженому відпочинку і не вступає ні в які бійки без гострої необхідності. Але ця необхідність поступово назріває. У багатьох ще живі в пам'яті видовищні бої на рингу з його участю. Тепер Бальбоа знову повертається в бокс, тільки вже в ролі тренера і досвідченого наставника молодого хлопця, який подає надії в боксі. Це обдарування звуть Адоніс Крід, він син Аполо Кріда, з яким Роккі стикався як з противником, але згодом боксери стали друзями. На жаль, Аполо помер, і тепер його син хоче знайти в особі Бальбоа особистого наставника. Молодий спортсмен хоче стати найкращим, він готується зійти на найвищу сходинку п'єдесталу чемпіонів. Роккі не може відмовити хлопцеві в підтримці, бачачи в ньому потенціал і гени покійного товариша. На молодого хлопця лягає велика відповідальність: він не може підвести свого тренера, тому йому необхідно здобути беззастережну перемогу. Тренуючи молоде дарування, Роккі повинен бути напоготові - виявляється, у нього є новий і небезпечний противник ... ©Kino4ua Крід: Спадок Роккі Бальбоа 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?