Kino4ua.com
R

Екстрасенс / Пробудження

Рік:
Ор. назва:
The Awakening
Країна:
Великобританія
Режисер:
Нік Мерфі
Тривалість:
01:46:41
Переклад:
Українська мова Le Doyen | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Дія фільму переносить нас в початок XIX століття. Ми бачимо, як настає 1920 рік, і головна героїня фільму «Екстрасенс / Пробудження» прибуває в невеликий заміський пансіонат, який переобладнаний під школу для дітей-сиріт. Її приїзд не випадковий, дівчина-вчений скептично ставиться до всякого прояву вищих сил, тому прибуває сюди, щоб перевірити паранормальну активність. З чуток, саме в цьому місці вона надзвичайно висока. Спочатку дівчина впевнена, що вона запросто розвіє засновані на старовинних легендах міфи місцевих жителів. І в першій частині фільму так і відбувається - героїня «як горішки» клацає загадки, які всім здавалися страшними. Але потім відбувається її перша зустріч з дійсно незрозумілими силами. Це все змінює, тепер дівчина спрямовує всі свої старання, щоб врятувати від загрози мешканців замку. Але чи дозволять темні сили залишитися їй в живих, адже недарма сюди приїхала саме вона ... ©Kino4ua Екстрасенс / Пробудження 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. юля
    22 грудня 2020 07:03
    + 0 -
    назва і опис один, а фільм зовсім інший
    1. Kino4ua
      22 грудня 2020 15:12
      + 0 -
      На жаль іноді таке трапляється. Приміть наше вибачення! Дякуємо що помітили!