Kino4ua.com
PG-13

Повстання планети мавп

Рік:
Ор. назва:
Rise of the Planet of the Apes
Країна:
США
Режисер:
Руперт Віат
Тривалість:
01:44:56
Переклад:
Українська мова Postmodern | Професійний багатоголосий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Молодий і талановитий вчений давно намагається вилікувати свого батька, який страждає від хвороби Альцгеймера. Щоб створити ефективні ліки, він проводить експерименти на мавпах і містить їх у своїй лабораторії. Несподівано одна шимпанзе стає дуже агресивною і некерованою, її доводиться приспати, а керівництво приймає рішення згорнути експеримент. Однак Уїлл з'ясовує, що мавпа була вагітна і залишила після себе дитинча. Вчений вирішує забрати вихованця до себе і незабаром виявляє, що ліки, що вводиться матері, зробили його високоінтелектуальною твариною. Також герой краде препарат і дає його своєму батькові, який успішно виліковується від хвороби. Однак через кілька років у фільмі «Повстання планети мавп» багато чого змінюється. Батько Уілла знову захворює, і ліки більше не допомагають йому, а його мавпу Цезаря забирає служба з контролю тварин, так як вона одного разу напала на людину. Чоловік дуже сумує за Цезарем, адже він встиг прив'язатися до нього, а незабаром помирає його батько, і вчений вирішує обов'язково розшукати свого єдиного друга. А в цей час інтелектуальний Цезар, який перебуває в розпліднику, виношує неймовірний план, він хоче влаштувати справжню революцію і захопити владу над людьми ... ©Kino4ua Повстання планети мавп 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?