Kino4ua.com
PG-13

Чоловік, який вбив Дон Кіхота

Рік:
Ор. назва:
The Man Who Killed Don Quixote
Країна:
Великобританія, Іспанія, Бельгія, Франція, Португалія
Режисер:
Террі Гілліам
Тривалість:
02:13:03
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (многоголосый закадровый) Украинский
Творець цього фільму мріяв про зйомки 25 років. Кілька разів він намагався запускати проект, але вийшло це лише в 2017 році. Події кінострічки знайомлять глядачів з Тобі Грісоні. Він уже більше десяти років працює режисером і вперше стикається з творчою кризою. Герой комедійної драми «Людина, яка вбила Дон Кіхота» зайнятий зйомками реклами. На його шляху постійно виникають непереборні труднощі. Щоб розібратися з проблемами і завершити розпочате, іспанський режисер вирушає в провінцію, де він, навчаючись на старшому курсі театрального училища, зняв випускну роботу про пригоди відомого на весь світ фантазера. Прибувши на місце, Тобі зустрічає чоловіка, який виконав головну роль в його дипломної роботи. Виявляється, після зйомок старий не переставав думати, що він і є Дон Кіхот. Жителі села намагалися не рушити фантазії похилого шевця. Вирішив їх не руйнувати і сам Тобі, якого «лицар» прийняв за свого помічника Санчо. Їх зустріч стає початком запаморочливих пригод, в яких фантазія буде щільно переплетена з правдою, а вигадку не вийде відрізнити від реальності! Чим завершиться спонтанний хрестовий похід і чи зуміє швець позбутися від фантазій що його мучать? ©Kino4ua Чоловік, який вбив Дон Кіхота 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?