Kino4ua.com
R

Король вечірок

Рік:
Ор. назва:
Van Wilder
Країна:
США, Німеччина
Режисер:
Уолт Бекер
Тривалість:
01:31:22
Переклад:
Українська мова Cine+ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Вен Уайлдер високо цінує свободу і відмовляється вступати в доросле життя з її нудними проблемами, розписаними по годинах буднями і монотонною сумною роботою. Замість цього він вважає за краще залишатися «вічним» студентом, веселитися з молодими хлопцями і безтурботно марнувати життя. Вен - справжній король вечірок, перший хлопець в коледжі, навчання в якому, між іншим, оплачує його батько - Венс Уайлдер-старший. Так проходять довгі шість років, і хоча головний герой - хлопець розумний і кмітливий, він ніяк не може випуститися з коледжу і попрощатися зі студентським життям. Невідомо, скільки тривало б його навчання, але одного разу Венс-старший вирішує припинити виписувати рахунки недолугому синові. Вен постає перед непростим вибором: самостійно оплатити черговий - сьомий рік в університеті або нарешті стати випускником. А прийняти рішення йому допомагає чарівна і дуже амбітна Гвен Пірс - репортер в студентській газеті. Вона збирається написати статтю про Уайлдера і знайомиться з ним ближче. Герой розуміє, що не може встояти перед журналісткою, в яку закохується з першого погляду. Ось тільки Гвен не може пов'язати долю з тим, хто не готовий попрощатися з дитинством, щоб взяти на себе відповідальність зрілого чоловіка. ©Kino4ua Король вечірок 2002 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?