Kino4ua.com
PG

Паддінгтон / Пригоди Паддінгтона

Рік:
Ор. назва:
Paddington
Країна:
Великобританія, Франція
Режисер:
Пол Кінґ
Тривалість:
01:35:12
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Вашій увазі представлений чудовий фільм, який підійде абсолютно для будь-якої аудиторії. В цьому і принадність сімейних кінострічок - їх можна дивитися всім разом. Історія розповідає глядачам про маленького волохатого ведмежа, який народився в глухому лісі в Перу. Але пройшов час, і герой вирішує відправитися в Лондон, щоб стати повноправним членом суспільства і об-завестися сім'єю. Роблячи перший крок на англійську землю, пухнастий герой починає цікавий і повний пригод шлях. Ведмедик Паддінгтон намагається всім догодити, але лише для того, щоб справити сприятливе враження на жителів столиці Великобританії. Це йому успішно вдається - вихований ведмедик з перших слів зачаровує кожного зустрічного. Так він знайомиться з родиною Браунів і залишається у них жити. Ось тільки життя в людському суспільстві незнайома гостю з далеких лісів, тому він раз у раз потрапляє в різноманітні курйозні ситуації. Дана кінострічка - екранізація культового англійського оповідання «Ведмедик на ім'я Паддінгтон», який занесений в список класики національної літератури. ©Kino4ua Паддінгтон / Пригоди Паддінгтона 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?