Kino4ua.com
PG

Паддінгтон 2 / Пригоди Паддінгтона 2

Рік:
Ор. назва:
Paddington 2
Країна:
США, Великобританія, Франція
Режисер:
Пол Кінґ
Тривалість:
01:43:18
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - iTunes
Волохатий герой приїхав в Лондон, щоб не тільки краще пізнати місто, але ще і завести нових друзів. Крім іншого, головний герой комедійного фільму «Пригоди Паддінгтона 2» мріяв стати справжнім англійським джентльменом. Варто зазначити, що до другої частини ведмежа зумів домогтися всіх поставлених цілей - у нього безліч друзів, нова сім'я яка обожнює його, а виняткові манери Паддінгтона і звичка бачити в оточуючих людях тільки хороше, роблять його справжнім джентльменом. На початку оповідання герой згадує, що наближається день народження його тітоньки Люсі, і відправляється гуляти по місту в пошуках ідеального подарунка. Опинившись в затишній антикварній крамниці, Паддінгтон знаходить те, що точно сподобається його тітки - барвисту книгу, що розповідає про визначні пам'ятки міста. З огляду на той факт, що тітка завжди мріяла побувати в Лондоні, герой вирішує купити книгу, але у нього не вистачає грошей. Втім, ентузіазм ведмедики через це не зникає. Навпаки, він вирішує самостійно заробити суму, якої бракує. Спочатку все розвивається за його планом, але потім Паддінгтон знайомиться з підступним актором, який насправді є спритним і невловимим злочинцем. ©Kino4ua Паддінгтон 2 / Пригоди Паддінгтона 2 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Микитита
    Микитита
    11 травня 2022 11:29
    + +3 -
    Я дуже люблю Падінгтонна дужеб хотів щоб випустили Падінгтонн 3 з нетерпінням чекаю)))!!!
  2. Артем
    Артем
    23 квітня 2022 19:36
    + +2 -
    Дуже подобається