Kino4ua.com
HD 720p
R

Вибивайло / Вишибайло

Рік:
Ор. назва:
Goon
Країна:
США, Канада
Режисер:
Майкл Даус
Тривалість:
01:31:40
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Cine+
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Даг завжди працював викидайлом у звичайному барі. Він не мріяв про славу і не збирався грати в хокей. Однак, побився на хокеї з уболівальниками і сильно вразив тренера. Адже їм у команду необхідний був такий гравець, який умів би стати на захист нападника на льоду. Даг, природно, дав свою згоду на те, щоб зіграти за улюблену команду. І нічого, що він не вміє кататися на ковзанах, адже в бійці немає нікого кращого за нього. Ось тільки йому доведеться поборотися ні з ким іншим, як із Россом, який не збирається йти на поступки Дагу. Його бояться всі гравці, адже він неймовірно сильний, і його ніхто ніколи не міг перемогти. Тепер Дагу доведеться навчитися грати в хокей, адже він має бути гідним супротивником для Росса. І гріх не використати шанс стати справжнім хокеїстом, який стане знаменитістю. Тепер Даг зобов'язаний стати гідним і довести своїй команді, що йому можна довіряти. ©Kino4ua Вибивайло / Вишибайло 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb6.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?