Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Країна Лавкрафт (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Lovecraft Country
Країна:
США
Режисер:
Деніел Сакхайм, Ян Деманж, Вікторія Махоні, Шеріл Дьюнай, Девід Петрарка
Тривалість:
00:59:59
Переклад:
Українська мова Цікава Ідея | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - AlexFilm, Amedia, ColdFilm, HDrezka Studio, IdeaFilm, Kerob TV, Octopus, WestFilm
Дія пілотної серії серіалу «Країна Лавкрафта» розгортається у США середини минулого століття. У центрі історії знаходиться Аттікус Фрімен, який нещодавно повернувся в рідні краї після проходження військової служби. Ставши ветераном, він розраховує знайти спокій і людську шану, але звичаї епохи змушують його стикатися з упередженнями через темний колір шкіри.

Потрапивши до рідної домівки, Аттікус намагається знайти свого батька, який зник кілька тижнів тому. Для цього ветеран війни збирає близьких друзів і родичів, сподіваючись на їх допомогу. Незабаром на запрошення приїжджає кровний дядько Джордж, що працює над унікальною книгою, яка допомогла б афроамериканцям безпечно подорожувати по країні, обходячи стороною місця, де темношкірим перебувати небезпечно.

При зустрічі Джордж розповідає Аттікусу про свою подорож і пропонує йому відправитися на пошуки батька разом з ним. Бажаючи врятувати батька, ветеран війни погоджується. Незабаром до них приєднується молода дівчина, яка знає Аттікуса з дитинства і колись грала роль його дитячої закоханості. Утрьох їх чекає дивовижна і страшна дорожня пригода. ©Kino4ua Країна Лавкрафт (1 сезон) 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Ірон
    Ірон
    20 серпня 2021 19:00
    + 0 -
    1. Просто немає слів... Расизм негрів! Позбавила магії всіх білих! Вершина тупості... Даремно втрачений час... Ідея була цікавою
  2. Леся
    Леся
    20 червня 2021 00:22
    + +1 -
    Дуже цікавий серіал.
  3. Валентин
    Валентин
    21 вересня 2020 15:30
    + -2 -
    Я думав це про Лавкрафта серіал, а тут ЗНОВУ про негрів. ЯКИМ ХЕРОМ, містика Лавкрафта, стосується боротьби чорних, за свої права !? Я сподіваюсь негр хоч педик, яких сидить на наркоті, щоб вже зовсім було толерантно ?
  4. Сергій
    Сергій
    29 серпня 2020 21:17
    + -2 -
    Дістали ці нові серіали про негрів. Гидко дивитися.