Kino4ua.com
G

Бетховен 3

Рік:
Ор. назва:
Beethoven's 3rd
Країна:
США
Режисер:
Девід М. Еванс
Тривалість:
01:34:02
Переклад:
Українська мова Україна | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - СТС
У цій частині всім відомий песик стане героєм захоплюючої подорожі. Що ж, пора йому розім'яти свої лапи, а то щось засидівся він на одному місці! Коли сімейка Ньютонів вирішує доїхати до своїх родичів на старенькому автобусі, Джордж просить брата взяти свого улюбленого вихованця з собою і прокатати його по новим містам. Але мабуть, тільки один Бетховен радий цій поїздці, так як більшість членів нової сім'ї зовсім надихнулися ідеєю жити кілька днів в будинку на колесах. І ось з таким далеко не оптимістичним настроєм сім'я разом з сенбернаром відправляється в довгу поїздку.

Під час цієї подорожі героям фільму «Бетховен 3» доведеться зіткнутися з низкою складнощів, адже пес відрізняється норовливим характером і часто потрапляє в складні ситуації. До того ж він зовсім не шанувальник чистоти і правил етикету, тому новій сім'ї доведеться з ним трохи помучитися. Спочатку незадоволені таким метушливим і проблемним супутником члени сім'ї не знають, як його позбутися, але поступово звикають до його милих витівок і навіть самі стають більш життєрадісними. Але тут з'являється нова проблема, яка швидко затьмарює всі інші. Виявляється, що в пересувному фургоні, в якому подорожує родина, знаходиться диск з секретною інформацією. Ці дані хочуть викрасти злочинці, і навряд чи їх може хтось зупинити. Хоча ні, перешкодити їх планам може тільки один кошлатий веселий і дуже розумний пес. ©Kino4ua Бетховен 3 2000 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?