Kino4ua.com
PG

Бетховен

Рік:
Ор. назва:
Beethoven
Країна:
США
Режисер:
Брайан Левант
Тривалість:
01:23:19
Переклад:
Українська мова Україна | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование)
У великої родини Ньютонів недавно з'явився новий член родини - великий кошлатий сенбернар. Пса збиралися використовувати для проведення жорстоких експериментів, але йому вдалося втекти, і його підібрала сімейна пара Джордж і Еліс, та їх дітей швидко зачарував доброзичливий собака. Тільки глава сімейства Джордж виявився не в захваті від пса, який привніс в їх будинок шум і безлад. Однак бачачи, що його дружина і діти без розуму від бездомного сенбернара, батько дає добро, і собаку вирішують залишити. Пес виявляється на рідкість розумним і кмітливим, до того ж він не проти послухати класичну музику, і його називають Бетховеном в честь знаменитого композитора. Турбота про собаку лягає на плечі Джорджа і йому доводиться прибирати брудні сліди на підлозі, миритися з пустотливими витівками сенбернара, і час від часу вчити Бетховена етикету і нормам поведінки в суспільстві. А в цей час злісний ветеринар отримує замовлення на випробування нових моделей куль, і в якості піддослідної жертви він збирається використовувати велику собаку. Доктор довго не може знайти відповідну кандидатуру, але коли він зустрічає Бетховена на своєму прийомі, то розуміє, що він ідеально підходить для його дослідів. Тепер лікар-безумець вирішує обманним шляхом викрасти пса і не збирається зупинятися в досягненні мети. ©Kino4ua Бетховен 1992 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?