Kino4ua.com
R

Бетмен: Убивчий жарт

Рік:
Ор. назва:
Batman: The Killing Joke
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Сем Лью
Тривалість:
01:16:00
Переклад:
Українська мова Т.С. Cтруґачка | Дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) Чистый звук
Перед нами мультиплікаційна екранізація одного з найвідоміших коміксів, який розповідає про вічну боротьбу давніх суперників - Джокера і Бетмена. Мультфільм «Бетмен: Убивчий жарт» показує глядачеві, що обидва персонажі - і герой, і лиходій - втомилися від своєї ворожнечі. Джокеру набридло протистояти Темному Лицарю, а тому в свою чергу приходить досить логічна думка: в цій битві один з них може загинути. Але сюжет примітний ще й з іншої причини - нам розкажуть про те, як саме виник кримінальний елемент Готем-сіті, лякаючий всіх своїм моторошним сміхом і безліччю вибухових фокусів. Як з'ясовується, до початку злочинної діяльності лиходій був звичайним інженером. Відчуваючи певні фінансові труднощі, він намагався стати коміком, але так і не зумів - його виступ провалився. Незабаром після цього загинула дружина майбутнього Джокера, що остаточно зруйнувало його психіку. Але він би не став відомим злодієм, якщо б не наважився на невеликий злочин - пограбування хімічного заводу разом з двома подільниками. Саме воно остаточно змінило як психіку чоловіка, так і зовнішність. Далі ми дізнаємося про те, як злодій намагається маніпулювати Джеймсом Гордоном, всіляко перевіряючи його. ©Kino4ua Бетмен: Убивчий жарт 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?