Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

М: Місто шукає вбивцю

Рік:
Ор. назва:
M - Eine Stadt sucht einen Mörder
Країна:
Німеччина
Режисер:
Фріц Ланг
Тривалість:
01:49:45
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Цікава ідея
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Відень завжди був досить спокійним містом з низьким рівнем злочинності. Але одного разу тут почали пропадати діти. Спочатку зникла восьмирічна дівчинка, яка є біженцем з Афганістану. Потім і в одній австрійської сім'ї сталося нещастя. Маленька Ельза повернулася ввечері додому без куртки, забувши її в парку. Її мати дуже сильно розізлилася і відправила дитину назад за річчю. Після цього дівчинка не повернулася додому, і батьки кинулися шукати її. На вулиці було досить багато людей, але ніхто з них не бачив дитину. Тоді дорослі повідомили про зникнення в поліцію. Про цю подію почала дізнаватися громадськість. Однак психолог припустив, що дівчинка просто пішла з дому, оскільки більше не могла витримати напружену обстановку, яку створили постійні сварки з батьком. Поліція не хотіла визнавати проблему зникнення дітей, але небайдужі жителі та журналісти домагалися від правоохоронних органів активних дій ... ©Kino4ua М: Місто шукає вбивцю 1931 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb8.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?