Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Привид опери

Рік:
Ор. назва:
The Phantom of the Opera
Країна:
США, Велика Британія
Режисер:
Джоель Шумахер
Тривалість:
02:21:06
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Cine+
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Коли паризькі ділки Фірміні і Андре купували модний театр «Опера Популер», вони зовсім не розраховували, що опиняться на побігеньках у привида. Але саме він, згідно таємничим листам, які стали отримувати невдачливі власники відразу після інциденту з декораціями, є справжнім господарем театру. Він диктує свої правила, розпоряджаючись зробити юну Хористку Христину Дайе, що замінила зірку опери Карлотту в недавній виставі, головною артисткою в новій комедії «Іль Муто». Карлотті ж, згідно з листом, ставиться зіграти роль безсловесного пріслужлівого пажа. І коли Фірміні відмовляється слідувати інструкціям безтілесного генія, спектакль провалюється прямо на очах у шокованих глядачів, а освітлювач театру виявляється убитим. У той же час Христина знайомиться ближче з таємничим мешканцем театральних катакомб, і з'ясовує, що він і є - легендарний Привид Опери. Він вибрав хористку своєю фавориткою і має намір незабаром зробити її новою зіркою «Опери Популер». Впливаючи на дівчину своїм голосом, привид в масці проводить її по секретним лабіринтах театру. Христина розуміє, що саме він був тим фантомом, який навчив її співати, а не дух її покійного батька, як вона вважала раніше. Але привид не тільки захоплюється талантом юної спокусниці, він закоханий в неї, але у Дайе вже є об'єкт обожнювання - Віконт Рауль. Ставши свідком їх визнання в почуттях один до одного, дух приходить в лють. Він має намір зруйнувати союз молодої пари і змусити Христину залишитися з ним. Чи зможуть закохані здобути перемогу у війні з безтілесним суперником? ©Kino4ua Привид опери 2004 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb7.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Administration
    5 червня 2023 00:17
    + 0 -

    Одного не розумію, навіщо поганити пісню перекладаючи її