Kino4ua.com
NC-17

Мій пес Ідіот

Рік:
Ор. назва:
Mon chien Stupide
Країна:
Франція, Бельгія
Режисер:
Іван Атталь
Тривалість:
01:46:33
Переклад:
Українська мова Інтер | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дубляж
П'ятдесятирічний Анрі, який в минулому добився редакторського успіху, намагається впоратися зі стійкою творчою кризою - він письменник і за сумісництвом батько чотирьох дітей. Одного разу, перебуваючи на самоті у власному будинку, Анрі знайомиться з несподіваним гостем - їм стає брудна, смердюча, велетенського зросту собака, яка незрозумілим чином пробралася в житло меланхолійного письменника. Як тільки дружина дізналася про нового гостя, її душа наповнилася злобою - Сесіль настійно порекомендувала Анрі позбутися істоти в найкоротші терміни. Однак письменник ще не підозрює, що ця зустріч створена для того, щоб внести корективи в його творчий застій. ©Kino4ua Мій пес Ідіот 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?