Kino4ua.com
NC-17

Звіряча лють

Рік:
Ор. назва:
Primal
Країна:
США
Режисер:
Нік Пауелл
Тривалість:
01:37:27
Переклад:
Українська мова Інтер | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - iTunes
Френк Уолш, безстрашний мисливець на рідкісних і екзотичних звірів, відправився в бразильські лісу, де зумів зловити білого ягуара, якого захотів вигідно продати в американський цирк. Він домовляється про транспортування дикої тварини на борту вантажного судна, де крім нього в металевій клітці чекає своєї відправки в США небезпечний вбивця Річард Лоффлер. У відкритому морі злочинець примудряється втекти з-під варти і звільняє ягуара, для відволікання уваги. Френк виявляється єдиною людиною на кораблі, кому під силу протистояти хижому звіру і безжалісному маніяку ... ©Kino4ua Звіряча лють 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?