Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Моє друге я (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Double Je
Країна:
Франція
Режисер:
Лорен Дюссо, Аким Искер
Тривалість:
00:55:02
Переклад:
Українська мова Інтер | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф.Многоголосый
Деа Версіньї служить в поліції Бордо, маючи звання капітана. Вона володіє повагою колег і визнанням начальства. За свою кар'єру героїня серіалу «Моє друге я» не раз розплутувала найскладніші справи і тому знайшла репутацію одного з кращих у своїй справі.

Версіньї служить разом з Джиммі. Вони доводяться один одному і приятелями, і колегами, і вірними напарниками, і навіть закоханими. Ці двоє завжди разом. Їх цілком можна назвати ідеальною парою.

Якщо Деа і Джиммі беруться розслідувати справу, то завжди доводять її до логічного завершення, відправляючи злочинця за грати. Однак у напарника Версіньї є цікава і незвичайна особливість: його не існує і ніколи не було. Вся справа в тому, що Джиммі є плодом уяви капітана поліції.

Одного разу до відділу, де працює героїня прибуває молодий і дуже тямущий лейтенант. Він багато в чому схожий на уявного друга капітана і тому вона досить швидко знаходить з ним спільну мову. Однак через це починають руйнуватися її відносини з Джиммі. Їй постійно доводиться знаходити крихкий баланс між реальним напарником і ілюзорним колегою. Але обидва дуже важливі для Версіньї. Як зробити правильний вибір? ©Kino4ua Моє друге я (1 сезон) 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?