Kino4ua.com
PG-13

Зараження

Рік:
Ор. назва:
Carriers
Країна:
США
Режисер:
Алекс Пастор, Девід Пастор
Тривалість:
01:24:31
Переклад:
Українська мова НТН | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Населення країни майже не пережило страшного вірусу, що поширився повітряно-крапельним шляхом - жменька що вижили кочує з місця на місце, уникаючи будь-якого спілкування з незнайомими людьми. Компанія молодих людей, брати Брайан і Денні, їх подруги Боббі і Кет, тримають шлях на Черепаший Пляж, в місце, де, як вони сподіваються, їм вдасться осісти і перечекати, поки все не закінчиться. Унаслідок відстороненості і страху, компанія остерігається Френка і його дочки, що зустрівся на дорозі чоловіка з інфікованим малятком, і їде, не давши йому необхідного бензину. Через кілька кілометрів їх машина ламається, і молоді люди повертаються до Френка - у нього автомобіль на ходу, а паливо вони принесли з собою. Намагаючись відгородитися від батька з дочкою, вони садять їх подалі і завішують спеціальною плівкою. ©Kino4ua Зараження 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?