Kino4ua.com
R

Машиніст

Рік:
Ор. назва:
The Machinist
Країна:
Іспанія, США
Режисер:
Бред Андерсон
Тривалість:
01:41:56
Переклад:
Українська мова Гуртом | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Перетворившись на скелет і страждаючи анорексією, головний герой стає справжнім психом, якого обходять його співробітники на роботі, уникають жінки. Йому потрібно тільки зрозуміти, що з його снів - справжнє, а що - всього лише сни і бачення, навіяні постійною втомою. Бачення приймають часом найнесподіваніший хід і змушують героя переміщатися в часі і думати, що він живе просто не своїм життям. Фільм перенесе всіх під час "Злочину і кари", коли головний герой не міг вирішити, хто він і для чого створений і ставив собі головне питання - а чи дійсно він вбивав? ©Kino4ua Машиніст 2004 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?