Kino4ua.com
R

За вітром / Вітер змін

Рік:
Ор. назва:
Le vent tourne
Країна:
Франція, Швейцарія
Режисер:
Беттіна Оберлі
Тривалість:
01:23:14
Переклад:
Українська мова Субтитри
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Синема УС
Життя подружжя Полін і Алекса багатьом здасться незвичайним. Головні герої драматичного фільму «За вітром / Вітер змін» вирішили піти подалі від цивілізації і побудували свій маленький світ в альпійському куточку. Їм більше подобається жити в оточенні гарної природи, а не величезних будівель. Нудьгувати подружжю не виходить, так як Алекс і Полін активно займаються розвитком ферми, де вже мешкає безліч тварин. Герої ніколи не замислювалися про переїзд або зміну діяльності. Їх все влаштовує не тільки в плані роботи, а й в особистих відносинах. Але одного разу ситуація зміниться. Несподівано з'являється незнайомець, який представляється Семюелем. Молодий і привабливий чоловік повідомляє, що є інженером. Незабаром він планує розмістити на території подружжя вітряну турбіну. Полін і Алекс не раді появі Сема, оскільки спеціально поїхали подалі від людей і несподіваних подій. Але зараз пара ще не підозрює, що під загрозою перебуває не тільки їх спокій. Може зруйнуватися сімейне життя, адже будь-яка подія має певні наслідки. Хто ж стане ініціатором конфлікту? ©Kino4ua За вітром / Вітер змін 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?