Kino4ua.com
PG-13

Дитсадковий поліцейський / Полісмен із дитячого садка

Рік:
Ор. назва:
Kindergarten Cop
Країна:
США
Режисер:
Іван Райтман
Актори:
Тривалість:
01:51:07
Переклад:
Українська мова НЛО TV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Звичайний поліцейський Джон чесно виконує свою роботу, ловлячи злочинців і піддаючи своє життя небезпеці. На цей раз йому довіряють непросте завдання - розшукати наркоторгівця, який володіє талантом майстерно замітати сліди. Поліцейські вирішують вийти на кримінального авторитета, встановивши стеження за його дружиною і дитиною. Співробітниця поліції, згідно з планом, влаштовується на роботу вихователем і передає всю важливу інформацію про маленького Домініка. Однак незабаром відбувається прикра неприємність - дівчина потрапляє в лікарню, і функції вихователя доручають Джону. Головний герой комедії «Детсадовский поліцейський» знаходиться в сум'ятті, адже він ніколи не спілкувався з маленькими неслухняними дітьми і не знає, як знайти до них підхід. Втім, досить швидко Джон перевтілюється з суворого поліцейського в доброго і турботливого вихователя. Йому вдається зрозуміти, як завоювати довіру і повагу веселих бешкетників. Перш за все, потрібно відключити страх, а також встановити свої правила. Герой повністю занурюється в дитячий світ - читає казки, вірші та грає в різні ігри. Не забуває Джон і про виховання, змушуючи дітей займатися спортом і стежити за порядком. До того ж у поліцейського є ще одна причина поспішати в дитячий сад - це приваблива вихователька, з якою у нього зав'язується миле спілкування. Невже після завершення завдання Джону доведеться назавжди попрощатися зі своїми вихованцями? ©Kino4ua Дитсадковий поліцейський / Полісмен із дитячого садка 1990 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?