Kino4ua.com
PG

Містер Лінк: Загублена ланка еволюції

Рік:
Ор. назва:
Missing Link
Країна:
США, Канада
Категорія:
Режисер:
Кріс Батлер
Тривалість:
01:34:25
Переклад:
Українська мова Pie Post Production | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - HDRezka
У центрі сюжету барвистого мультфільму виявляється Лайонел Фрост - людина, якій невідомий страх. Він обожнює подорожувати, розгадувати всілякі загадки і шукати скарби. За своє життя головний герой анімаційної стрічки «Містер Лінк: Загублена ланка еволюції» побував в безлічі самих різних місць, але списувати його з рахунків ще занадто рано - Лайонел продовжує подорожувати і зупинятися не збирається. На початку оповідання герой отримує анонімне послання, після прочитання якого вирішує відправитися на загублений десь на океанських просторах острів, де його має чекати якесь нове відкриття. Не підозрюючи, що саме йому належить пережити, Фрост зустрічає по дорозі Аделіну Фортнайт - іншу мандрівницю, яка вирішує скласти йому компанію в майбутній пригоді. Разом вони прибувають на острів, де зустрічають незвичайну істоту. Новий знайомий представляється Лінком. Він розповідає, що мешкає на острові все своє життя. Помітивши схожість Лінка зі звичайною людиною, Лайонел передбачає, що це один з предків сучасних людей. Можливо, той самий, якого називають «загубленою ланкою», що відокремлює людину від приматів. Трійці доведеться пережити запаморочливу спільну пригоду. ©Kino4ua Містер Лінк: Загублена ланка еволюції 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?