Kino4ua.com
PG-13

Бойфренд з минулого

Рік:
Ор. назва:
Time Freak
Країна:
США
Режисер:
Ендрю Боулер
Тривалість:
01:44:51
Переклад:
Українська мова К1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) iTunes
Студент-фізик зустрічався з красунею, яка здатна зачарувати будь-якого хлопця. Молода людина сприймав щасливі відносини як належне, вважаючи, що ніяких змін не передбачається. Згодом Стіллман почав приділяти коханій все менше уваги, що абсолютно не влаштовувало її. Головний герой фільму «Божевільний на часі» закривав очі на негативні зміни у відносинах. І одного разу настав нещасливий день, коли Деббі повідомила, що кидає хлопця. Тут-то студент зрозумів свої помилки. Але чи можна щось змінити? Занадто багато всього він накоїв, щоб мати можливість швидко виправити ситуацію. Стіллман готовий заради повернення Деббі піти на будь-які вчинки, причому мова йде далеко не про романтичні витівки. Щоб знову підкорити дівчину, він збирається відправитися в минуле. За допомогою геніального розуму герою вдається винайти машину часу. Молода людина хоче опинитися в той період часу, коли роман з Деббі був в самому розпалі. Але, здається, пристрій спрацював не так, як потрібно. Хлопець прийшов до тями в альтернативному минулому. Через технічні неполадки дівчина вступила у відносини з його кращим другом. Але навіть це не здатне зупинити цілеспрямованого Стіллмана. Герой готовий ризикнути і довести коханій, що її рішення - помилка! ©Kino4ua Бойфренд з минулого 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Адам
    Адам
    25 листопада 2020 01:37
    + 0 -
    Прекрасний молодіжний інтелектуальний фільм.