Kino4ua.com
R

Дівчина без комплексів

Рік:
Ор. назва:
Trainwreck
Країна:
США, Японія
Режисер:
Джудд Апатоу
Тривалість:
02:04:39
Переклад:
Українська мова Le Doyen | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
23 роки тому Еммі разом зі своєю молодшою сестрою отримала досить дивний урок від свого батька, що переживає переживає розлучення з дружиною. Він твердив дочкам, що моногамії не існує. Тоді вона навіть не знала такого слова, але зараз, подорослішав, героїня фільму «Дівчина без комплексів» зі своїм татом повністю згодна. У вічній тусовниці цілком модна квартира, хороші друзі і перспективна робота в популярному глянцевому журналі для чоловіків. Але це не всі її особливості. Головна фішка героїні в тому, що вона міняє хлопців, як рукавички, хоча особливої сексуальністю не відрізняється. Однак у неї постійно нова пасія і всіх їх після сексу Еммі кидає. Героїня отримує особливе завдання від своєї начальниці, і тепер все може змінитися. Еммі повинна підготувати матеріал про знаменитого Нью-Йоркського лікаря, всі пацієнти якого - відомі спортсмени. Вона заявляється до нього в кабінет і прямо говорить, що буде писати про нього статтю. При цьому він швидко розкусив співрозмовницю, яка в спорті не розуміє зовсім нічого. Проте, амбіційна дівчина йому дуже сподобалася, і він запросив її в бар. Того вечора все було інакше, щоб переспати з хлопцем, їй не довелося напиватися, а після сексу вона навіть не втекла. Але найдивніше для Еммі почнеться з наступного дня - її вчорашній коханець раптом їй телефонує, що само по собі є шоком. Невже вона стала жертвою підступного Амура? ©Kino4ua Дівчина без комплексів 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?