Kino4ua.com
PG-13

Пам’ятай мене

Рік:
Ор. назва:
Remember Me
Країна:
США
Режисер:
Аллен Коултер
Тривалість:
01:52:20
Переклад:
Українська мова Tretyakoff production | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) Лицензия
Тайлер здається дивним і похмурим студентом, який агресивно налаштований по відношенню до навколишнього світу. Однак у нього є вагомий привід для цього: хлопець ніяк не може пережити смерть свого старшого брата. З батьками у Тайлера складні відносини, вони давно обмінюються лише черговими фразами, і єдиними людьми, з якими він спілкується, є його молодша сестра Керолайн і приятель Ейдан.
Одного разу прогулюючись по вулиці, зарозумілі Тайлер з Ейданом вплутуються в велику бійку, і за їх справу береться суворий і непохитний поліцейський. Він запроторює норовливого хлопця за грати і, протримавши деякий час, відпускає. Глибоко ображений, Тайлер вирішує знайти спосіб помститися проклятому шерифу. Він дізнається, що в інституті вчиться його дочка - Еллі, яка дуже мила і хороша собою. Хлопець збирається закохати її в себе, а потім кинути. Однак поступово герой фільму знайомиться з дівчиною ближче, і вона зачаровує його своєю щирістю та відкритістю. Виявляється, у них багато спільного, Еллі теж колись пережила втрату близької людини. Про відносини дочки з егоїстичним Тайлером дізнається її батько і вирішує покласти цьому край .... ©Kino4ua Пам’ятай мене 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?