Kino4ua.com
PG

Великий бій Астерикса / Астерікс та Обелікс. Великий бій

Рік:
Ор. назва:
Asterix et le coup du menhir
Країна:
Франція, ФРН
Категорія:
Режисер:
Філіп Ґрімон
Тривалість:
01:19:58
Переклад:
Українська мова К1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Римський імператор Юлій Цезар завоював чимало земель, але як і раніше не може завоювати маленьке село неймовірно сильних галлів, яких неможливо перемогти, так як вони п'ють чарівне зілля, приготоване старим друїдом. Тільки він один знає секрет чарівного зілля і тільки він один може правильно його приготувати, тому римляни вирішують викрасти його. Але Астеріксу і Обеліксу вдається врятувати друїда, правда після цього він втратив пам'ять і нікого не впізнає.

Разом з сильною грозою в селі галлів з'являється мандрівник по імені Пролікс, який володіє даром передбачення. А поки довірливі галли вірять в усі передбачення мандрівника, римляни планують нанести по селу удар, адже вони дізналися про те, що друїд не може приготувати чарівне зілля, а значить галли ослабли. Спроби галлів зварити зілля призводять до дуже смішної ситуації, тому великий бій Астерікса і Обелікса буде дуже цікавим! ©Kino4ua Великий бій Астерикса / Астерікс та Обелікс. Великий бій 1989 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?