Kino4ua.com
R

Справа Колліні

Рік:
Ор. назва:
The Collini Case / Der Fall Collini
Країна:
Німеччина
Режисер:
Марко Кройцпайнтнер
Тривалість:
02:02:47
Переклад:
Українська мова Інтер | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) iTunes
Початківець юрист Лайнен розслідує дивне вбивство. Жертвою став німецький бізнесмен Майер, у вбивстві якого визнається якийсь Фабріціо, він емігрував до Німеччини з Італії в 2001 році. У чоловіка що визнав вину не було мотивів для вбивства бізнесмена. Більш того, він навіть не був знайомий з жертвою. Крім категоричного мовчання підозрюваного Колліна, який не бажає допомагати слідству, справа ускладнюється поставленим до нього адвокатом. Суперник досвідченіше нашого героя і претендує на його місце. Крім іншого Каспар був закоханий в Йохану, внучку убитого. Тому йому необхідно розкрити справу і з особистих причин. Незважаючи на складності, герой все-таки знаходить зачіпку, роблячи висновок, що розслідування претендує на звання найбільшого судового скандалу в німецькій історії. ©Kino4ua Справа Колліні 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Людмила
    Людмила
    27 листопада 2020 22:49
    + 0 -
    Чудовий фільм, однозначно варто подивитись
  2. ruslan 1968
    19 жовтня 2020 00:55
    + -1 -
    Сильний фільм. Хто бажає зануритися у спокійний та вдумливий перегляд.