Kino4ua.com
PG

Синдбад: Легенда семи морів

Рік:
Ор. назва:
Sinbad: Legend of the Seven Seas
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Патрік Гілмор, Тім Джонсон
Тривалість:
01:25:06
Переклад:
Українська мова Новий канал | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Відважного шукача пригод Синдбада оточує вірна і хоробра команда, разом з якою він готовий вирушити на пошуки Книги Миру. Організувавши раптовий напад на судно, на борту якого імовірно знаходиться раритет, моряк-авантюрист виявляє, що командує на ньому один його дитинства Протей. Однак віддавати дорогоцінну книгу без бою капітан не збирається.
У самий розпал нещадного битви з'являється величезний кальмар, перемога над яким дається з великими труднощами. Відступаючи, він захоплює своїм щупальцями Синдбада і занурюється з ним в морські глибини. Там морський пірат зустрічається з богинею хаосу Еріда, яка пропонує йому непоганий куш за книгу. Вони б'ють по руках і задоволений герой їде в Сіракузи. Але марно радіє Синдбад: легенда семи морів тільки починається. Підступна Еріда приймає його вигляд і краде книгу з секретної вежі, підкинувши доказ - кинджал моряка. Авантюриста заарештовують і після короткого суду засуджують на смерть. Але його товариш Протей не тримає на нього зла і погоджується залишитися заручником в той час, як Синдбад буде шукати таємниче зниклу Книгу Миру в підземному Тартар. Якщо через 10 днів він не з'явиться, його вірного друга стратять. Морський розбійник сміливо вирушає в небезпечне і захоплюючу подорож, де його чекає чимало негараздів і труднощів. ©Kino4ua Синдбад: Легенда семи морів 2003 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?