Kino4ua.com
480p
PG

1000 способів померти (1, 2, 3 сезон)

Рік:
Ор. назва:
1000 Ways to Die
Країна:
США
Режисер:
Том Бірс
Тривалість:
00:20:00
Переклад:
Українська мова QTV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Кравец-рекордз
Цей документальний серіал пояснює звичайні явища, покладаючись на теорію Дарвіна. Ви дізнаєтеся багато про явища життя і смерті. Що може статися від укусу отруйної змії? Що трапиться, якщо бульбашки повітря потраплять в кров? На всі ці питання ви зможете отримати відповідь під час перегляду серіалу. Деякі ситуації навіть можуть бути змодельовані. Багато експертів, такі як: токсикологи, патологоанатоми, герпетологи і безліч інших - детально пояснять вам в разі чого настає смерть, і розкажуть про причини частої смертності. ©Kino4ua 1000 способів померти (1, 2, 3 сезон) 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.9
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?