Kino4ua.com
PG

Секрет

Рік:
Ор. назва:
The Secret: Dare to Dream
Країна:
США
Режисер:
Енді Теннант
Тривалість:
01:47:35
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Синема УС
Заснований на книгах відомої Ронди Берн фільм знайомить глядачів з Мірандою Уеллс - молодою вдовою, яка з усіх сил намагається виховувати своїх дітей, яких у героїні аж троє! Після загибелі чоловіка Ронда стикається з безліччю труднощів, але вона не здається перед ними, а намагається все подолати заради дітей. Життя Міранди починає стрімко змінюватися після того, як в ній з'являється Брей Джонсон. Це таємничий чоловік, що з'явився в місті після руйнівного шторму. Незважаючи на секрет, який у нього явно є, Брей за найближчі кілька днів кардинально змінить життя всього сімейства. Він поверне впевненість в собі Ронді, покаже її дітям, що життя все ще може бути щасливим і навчить своїх нових знайомих позитивному мисленню, формує реальність кожного з нас! ©Kino4ua Секрет 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?