Kino4ua.com
FullHD 1080p
NC-17

Історія про нас з Морганом Фріменом (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
The Story of Us with Morgan Freeman
Країна:
США
Режисер:
Тривалість:
00:47:00
Переклад:
Українська мова National Geographic | Багатоголосий закадровий
Морган Фрімен запрошує глядачів до перегляду авторського проекту, в якому він буде вести розмову на різні теми, які стосуються найважливіших проблем сучасності. Головний герой - відомий актор, режисер і автор численних документальних шоу. Морган не соромиться висловлювати свою думку і аналізувати погляди інших людей. Кожен новий епізод - це найважливіша і гостра проблема, піднята в обговоренні Фріменом.
Перша серія присвячена питанню свободи. Головний герой постарається з'ясувати, що для різних людей означає це слово. Він проаналізує ситуацію в Сполучених Штатах Америки, зверне свій погляд на Росію, поговорить з представниками корейських держав, а також постарається зрозуміти культурну цінність свободи для різних народів.
Другий епізод пропонує глядачам замислитися над питанням миру в усьому світі і розвитку високих технологій, які ставлять свободу і безпеку людини під серйозну загрозу. Фрімен спілкується з людьми, які віддали більшу частину свого життя військовій справі, а також присвятили свої наукові дослідження створенню зброї масового ураження. Ми дізнаємося, як саме пройде ядерна війна, якщо вона все-таки трапиться.
Фільм під номером три піднімає важливу тему для кожної людини - тему любові. Морган Фрімен намагається з'ясувати, чи правда почуття, які відчувають люди до інших людей, здатні зупинити війни, голод, розруху і бідність.
Четвертий епізод розповідає про те, що політичні погляди нерідко можуть бути причиною розбіжності між людьми, незважаючи на те, що кожен узятий по-окремо може бути добрим, чуйним і миролюбним. На прикладі округу Міссісіпі ведучий постарається розповісти глядачам про минуле та сьогодення.
П'ятий епізод присвячений темі головних осіб держав. Морган розмірковує над питанням виправданості передачі відповідальності за цілу країну в руки однієї людини.
Шоста серія розповідає глядачам про боротьбу з расизмом в минулому. Фрімен повідає про історію рідного краю, де знайшлося місце героям. ©Kino4ua Історія про нас з Морганом Фріменом (1 сезон) 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?