Kino4ua.com
HD 720p
NC-17

Екзорцист (1, 2 сезон)

Рік:
Ор. назва:
The Exorcist
Країна:
США
Режисер:
Джеремі Слейтер
Тривалість:
00:45:00
Переклад:
Українська мова Субтитри
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Alternative Production
«Екзорцист» - серіал, знятий за однойменним фільмом жахів і роману, сюжет якого оповідає про людей сучасності, чиєю метою є боротьба з демонічним злом. Глядачеві представлена тема екзорцизму, про яку колись говорив один американський письменник - Вільям Пітер Блетті. У центрі оповідання виявляється Томас Ортега - чоловік, який зовсім недавно почав роботу прислужника в католицькій церкві. Під управлінням головного героя вже знаходиться невелика церковна будівля в районі Чикаго.
Він живе звичайним життям і навіть не здогадується про те, з якими незвичайними і неймовірними речами йому незабаром доведеться зіткнутися. Все починається із зустрічі з дівчиною на ім'я Анжела, яка звертається до головного героя через дивні речі, що відбуваються в її будинку. Дійсно, її дочка помітно змінилася в поведінці і стала підозріло дивною. Мати абсолютно впевнена, що з нею щось сталося. Нещасна Анжела вже не впізнає свою Кет, яка тепер зовсім не та, що була раніше. Томас підозрює, що в дівчинку міг вселитися демон, і обіцяє допомогти. Але поодинці важко впоратися з такою важкою справою, тому до нього приєднується батько Маркус Кін - людина, яка один з небагатьох дійсно вірить в надприродне і неймовірне. Куди героїв заведе ця історія? Час покаже. ©Kino4ua Екзорцист (1, 2 сезон) 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?