Kino4ua.com
HD 720p
R

Чемпіони (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Champions
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Майкл Спіллер, Гіта Патель, Меггі Кері
Тривалість:
00:22:11
Переклад:
Українська мова Субтитри
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - JASKIER
Головний герой серіалу Вінс живе, як справжній холостяк. Він відчуває свободу, адже персонаж сам в праві вибирати, чим займатися кожен день. Він може піти на побачення з черговою красунею, або ж відправитися в свій тренажерний зал, який є ледь не найбільшим у всьому Брукліні. До того ж сусідство в квартирі з братом Метью завжди йде на користь, адже герої відмінно ладнають. Правда, щасливе життя різко закінчується, коли у нього на порозі з'являється дівчина, з якою колись в школі Вінса пов'язували теплі любовні відносини. Героїня заявляє, що у її колишнього коханого є син! Майклу всього п'ятнадцять років, але він вже настійно вимагає від матері розповісти про батька. Майкл переїжджає в гості до Винсу, знайомиться з дядьком Меттью і тимчасово залишається жити в квартирі головних персонажів. Хто б міг подумати, що нові дні для чоловіків стануть справжньою незабутньою пригодою, адже виховання дитини, до того ж неконтрольованого підлітка, вкрай непросте. Однак Вінсу є чим заманити свого сина: він показує йому тренажерний зал, а також знайомить зі своїм розпорядком дня. Здається, Майклу дуже подобається нове життя з батьком. Правда, тому вельми непросто миритися і справлятися з такою роллю! ©Kino4ua Чемпіони (1 сезон) 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?