Kino4ua.com
480p
R

Горець (1, 2, 3, 4, 5 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Highlander
Країна:
США, Канада, Франція
Режисер:
Денніс Беррі, Паоло Барцман, Річард Мартін, Маріо Аззопарді, Бруно Ґантілон
Тривалість:
00:49:52
Переклад:
Українська мова ТЕТ | Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Selena International
Колись Дункан жив в Шотландії, встиг дізнатися смак кохання, але втратив його, там йому довелося воювати і загинути, але дивним чином воскреснути. Учитель, якого він зустрів на своєму шляху, навчив його володіти мечем, а також пояснив умови Ігри Безсмертних - перемагаючи супротивника і відрубуючи йому голову, переможець забирає його надприродну силу і енергію.
Але Маклауд вже чотириста років не бере участь в поєдинках - налагодивши торгівлю антикваріатом, він насолоджується життям зі своєю коханою і чути нічого не хоче про безсмертних. Але приїзд Коннора все змінює і Дункан вже не може ховати голову в пісок. Йому знову доведеться вступити в бій з безсмертними, і руки його знову будуть заплямовані чиєїсь кров'ю.
Великий Збір вже йде і невідомо, хто на цей раз переможе і залишиться в живих. ©Kino4ua Горець (1, 2, 3, 4, 5 сезон) 1992 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.2
Основний торрент
1 сезон
2 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?