Kino4ua.com
HD 720p
R

Готель дель Луна (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Hotel Del Luna
Країна:
Південна Корея
Режисер:
О Чхун Хван
Тривалість:
01:20:00
Переклад:
Українська мова MariAm Studio | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - SoftBox
Події південнокорейської фентезійно-мелодраматичної дорами, що отримала назву «Готель дель Луна», розвивається в самому центрі Сеула. Саме тут розташовується досить таємничий і загадковий готель. Звичайним людям, які бачать його зовні, здається, що перед ними старовинний і старий будинок, що є частиною історії. Однак все набагато цікавіше.

Лоск і блиск готелю видно далеко не всім. Повною мірою красу закладу можуть виявити тільки душі людей, які не здатні покинути цей світ. Духи тут отримують сервіс, якого в реальному світі не існує.

Володіє цим місцем таємнича красуня на ім'я Чан Ман Воль. Зовні вона здається оточуючим відкритою дівчиною, але насправді вона завжди відсторонена, холодна і дуже непривітна. У минулому вона зробила щось таке, що привело її в це місце. Ходять чутки, що в світі ще немає людини, яка б зробила вчинок гірше. Саме тому вона займається управлінням готелю вже понад тисячу років. Цим вона спокутує своє минуле. ©Kino4ua Готель дель Луна (1 сезон) 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?