Kino4ua.com
480p
PG-13

Клуб Вінкс: Школа чарівниць (1 - 7 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Winx Club
Країна:
США, Італія
Режисер:
Іджиніо Страффі
Тривалість:
00:23:30
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Так Треба Продакшн (s1-4), 1+1 (s-5-7)
Переклад:
Російською - Оригінал
У школі, де вчать магії, все як у звичайній - дівчинки подобаються хлопчикам, хтось прогулює уроки і не робить домашнє завдання, але магічні здібності учнів можуть привести в захват! Ученицям школи Алфея треба захищати свою планету від злих сил. Головні героїні підросли і порозумнішали до восьмого сезону.
Тепер у них вистачає мудрості швидко розпізнавати зло, та й магічних навичок додалося. У кожної феї і раніше залишилися свої улюблені захоплення у Флори - світ рослин, у Музи - музичні, Техна обожнює працювати з технікою, Стелла справжня блондинка і любить покрасуватися, ну а Блум - справжній командир.
Всі вони дуже дружні і завжди допомагають один одному. З ними їх маленькі помічники Пікс. Злі чарівниці змусили молодих фей похвилюватися, але злагоджені дії їх команди, під керівництвом Блум, привели до беззастережної перемоги. ©Kino4ua Клуб Вінкс: Школа чарівниць (1 - 7 сезон) 2004 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb6.1
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?