Kino4ua.com
R

Форпост

Рік:
Ор. назва:
The Outpost
Країна:
США, Болгарія
Режисер:
Род Лурі
Тривалість:
02:03:10
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - @MUZOBOZ@
У центрі сюжету фільму знаходяться солдати контрактної армії США, які служать на північному сході Афганістану. Кожен день військові ризикують життями, але всі вони готові захищати свої ідеали. Герої фільму організовують проект з розвитку місцевих громад, які перебувають в жалюгідному стані через безперервні збройні конфлікти. Згодом програма починає давати свої плоди. Поступово мешканці залучаються до мирного життя і налагоджують хороші стосунки з військовими. База, де проживають солдати, розташована біля підніжжя крутих гір поблизу с пакистанським кордоном. Це місце вважається одним з найбільш нестабільних у всьому регіоні. З цієї причини американські солдати перебувають в умовах постійного ризику. Коли керівництво США приймає рішення закрити базу, про це відразу ж дізнаються таліби. У цій дії вони бачать шанс зробити гучну заяву всій Америці. І незабаром таліби нападають на головних героїв фільму. Військовим, які опинилися в непростій ситуації, належить битися з ворожою армією, яка у вісім разів перевершує їх за чисельністю. Чи зможуть вони вижити і повернутися на батьківщину? ©Kino4ua Форпост 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Haley
    17 квітня 2023 09:49
    + 0 -
    магазин для велосипедистов в москве
  2. bonus
    15 квітня 2023 14:37
    + 0 -
    deneme bonusu
  3. MiaXrbaf
    27 березня 2023 01:55
    + 0 -
    Доброго времени суток! Всем людям, кому не всё ровно, как и в каких условиях обитаете вы и ваша семья Доставка по Москве и подмосковью! Амвей купить в Подольске https://podolsk.amway2.ru/ #Amway, #Амвей
  4. StevieQuerb
    25 березня 2023 20:45
    + 0 -
    Visit Your URL https://lighthealth.space/ind/other-cat/prod-herbal-hair-oil/
  5. Kzkktofremo
    20 березня 2023 12:13
    + 0 -
    Cool + for the post