Kino4ua.com
PG-13

Водійські права

Рік:
Ор. назва:
License to Drive
Країна:
США
Режисер:
Грег Біман
Тривалість:
01:28:40
Переклад:
Українська мова Новий канал | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Двухголосый
Лес Андерсон – шістнадцятирічний хлопець, який мріє ганяти на своєму власному автомобілі. Однак у нього поки немає ні машини, ні водійських прав, які можна отримати тільки успішно склавши іспити. Саме з цим завданням і не справляється самовпевнений Лес, а це значить, що водійське посвідчення йому може тільки снитися. Щоб уникнути насмішок, він приховує від друзів свій провал, розраховуючи найближчим часом виправити цю ситуацію. Ось тільки друзі вирішують відправитися на пошуки пригод по нічному місту, оскільки в їх компанії тепер є водій. У Леса не залишається іншого вибору, як взяти машину діда і прокатати своїх друзів, які навіть не підозрюють про те, що у нього немає прав. Героїв чекають шалені пригоди, які невідомо чим завершаться. Головне, щоб усі вціліли. ©Kino4ua Водійські права 1988 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?