Kino4ua.com
480p
R

Зодіак

Рік:
Ор. назва:
The Zodiac
Країна:
США
Режисер:
Олександр Балклі
Тривалість:
01:32:24
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | НТН
Що б не робив відважний детектив Метт Періш для розкриття таємничого подвійного вбивства, що прогриміло на все місто на півночі Каліфорнії, ніяких доказів, здатних вивести на вбивцю, він не знайшов. Винуватець смерті двох 20-річних підлітків , який жорстоко розправився зі своїми жертвами ритуальним чином, залишився на волі. Минуло півроку, галас в ЗМІ з приводу нездатності поліції виконати свій обов'язок потихеньку йде на спад, але раптово копи знаходять ще два трупи на узбіччі міської траси. Метод вчиненого злочину практично на сто відсотків відповідає недавнім трагічним подіям, так що у Метта з'являється ще один шанс засадити маніяка за грати. Але переслідуваний злочинець раптово надсилає до редакції місцевої газети лист із заявою, що поки його не впіймають вбивства продовжуватимуться. Себе він називає Зодіаком, а всіх поліцейських висміює перед рештою населення за бездіяльність. Божевілля поглинає розум детектива, відтепер перед ним постає лише одне завдання – відшукати хитрого лиходія і покласти край його діяльності. Для цього йому доведеться пройти безліч випробувань і придумати спосіб перехитрити свого супротивника. ©Kino4ua Зодіак 2003 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.4
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?