Kino4ua.com
PG-13

Сім років у Тибеті

Рік:
Ор. назва:
Seven Years in Tibet
Країна:
США, Великобританія
Категорія:
Режисер:
Жан-Жак Анно
Тривалість:
02:16:54
Переклад:
Українська мова К1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
У центрі сюжету перебуває альпініст Генріх, який зібрався підкоряти нову вершину разом з товаришами, які теж захоплюються скелелазінням. І в той день, коли він прощався на вокзалі з вагітною дружиною, чоловік ще не розумів, що ця розлука буде зовсім не такою, як раніше. Він був спокійний і не переживав, що не побачить народження своєї дитини. Генріх думав тільки про те, що зовсім скоро він буде підкорювати восьмитисячник, і це буде нове його досягнення. Австрія залишається позаду, а він іде разом з іншими альпіністами до нової вершини у всіх сенсах цього слова. Після початку сходження головний герой і його товариші змушені були піти назад в табір, оскільки зійшла лавина і перекрила шлях, по якому вони повинні були рухатися. На жаль, там альпіністів вже чекають англійці, які їх беруть в полон і відправляють до спеціального табору. І тільки в такій ситуації головний герой починає розуміти, наскільки він любить дружину і сина. Але це вже не має значення, оскільки дружина подала на розлучення і знайшла собі іншого чоловіка. Генріх пробує втекти з табору, але виходить це не з першої спроби. А коли він і його товариш опиняються на волі, вони вирішують відправитися до Тибету... ©Kino4ua Сім років у Тибеті 1997 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?