Kino4ua.com
R

Коханці

Рік:
Ор. назва:
Endings, Beginnings
Країна:
США, Корея Південна
Режисер:
Дрейк Дорімус
Тривалість:
01:50:54
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - @MUZOBOZ@
Художниця Дафні переживає недавній розрив. Їй важко, і вона всіма силами намагається заглушити внутрішній біль. Намагаючись бути ближче до людей, героїня фільму поселяється в гостьовому будинку своєї сестри. Кожен день Дафні спостерігає за оточуючими і приходить до висновку, що вічної любові не існує. Це сильно засмучує дівчину, адже навіть незважаючи на те, що їй вже давно не 20 років, вона все ще намагається зберігати ідеалістичні уявлення про романтику. Дафні починає відвідувати вечірки сестри і на одному з таких заходів вона знайомиться з Джеком і Френком. Обидва здаються їй дуже привабливими і цікавими особистостями, нехай і по-різному: один - волелюбний і поганий хлопець, який має непередбачувану поведінку і готовий до пригод в будь-який момент; інший – спокійний, тихий, інтелігентний і дуже чуйний чоловік. Героїня фільму розуміє, що вона опинилася між двох полярних протилежностей. Але в цей же час Дафні відмічає, що отримує задоволення від перебування з кожним з них, немов вона має можливість проживати різні життя. ©Kino4ua Коханці 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.7
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?