Kino4ua.com
R

Шангрі-Ла: На межі зникнення

Рік:
Ор. назва:
Shangri-La: Near Extinction
Країна:
США
Режисер:
Нік Уотерс
Тривалість:
01:35:40
Переклад:
Українська мова 2+2 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Синема УС
Події фільму розгортаються в постапокаліптичному світі, де більшість людей загинуло від смертельної чуми і льодовикового періоду, який людство саме ж і спровокувало для викорінення хвороби. У центрі сюжету перебуває група людей, очолювана людиною на ім'я Варгас, які бажають дістатися до Шангрі-Ла – останнього безпечного притулку на Землі. Для досягнення мети їм доведеться пробиратися через екстремальний холод, а також боротися з культом мутантів і безліччю інших смертоносних тварюк, що зустрічаються на їхньому шляху. Це буде смертельно небезпечне випробування, і невідомо, скільки людей зможуть з ним впоратись. Але кожен, хто хоче жити, буде робити все від себе залежне, щоб врятуватись самому і допомогти іншим. Чи вдасться людству вижити у нових умовах? ©Kino4ua Шангрі-Ла: На межі зникнення 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb3.1
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?