Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

За жменю доларів

Рік:
Ор. назва:
Per un pugno di dollari / A Fistful of Dollars
Країна:
Італія, Іспанія, Німеччина
Режисер:
Серджіо Леоне
Тривалість:
01:39:47
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | 1+1
Переклад:
Російською - Оригінал
У тихе містечко Сан-Мігель, що знаходиться на кордоні США і Мексики, приїжджає мовчазний бродяга-ковбой. У місцевому салуні йому стає відомо, що це місто загрузло в постійних конфліктах між двома бандами: мексиканським сімейством Рохо і американським сімейством шерифа Бакстера. Ці угруповання ненавидять один одного, але так і не можуть визначити переможця, адже кожен з них дуже сильний. Бродяга вирішує розібратися зі ситуацією, що склалася, і провокує обидві банди на нову сутичку. Під час чергової перестрілки двох злочинних угруповань нікому невідомий приїжджий ковбой вбиває всіх людей Бакстера. Робить він це досить легко, демонструючи всім, який він хороший стрілок. Однак нікому не відомо про цілі бродяги-ковбоя, ніхто і припустити не може, навіщо він відвідав цей богом забутий куточок... ©Kino4ua За жменю доларів 1964 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb8.0
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?