Kino4ua.com
PG-13

Реальні кабани

Рік:
Ор. назва:
Wild Hogs
Країна:
США
Режисер:
Уолт Бекер
Тривалість:
01:40:12
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дублированный
Четверо друзів з невеликого передмістя просто загрузли в полоні побутових проблем і негараздів. Від Вуді пішла дружина, Дага рідні змушують вести здоровий спосіб життя, у Боббі немає роботи, і він займається домашнім господарством, а програміст Дадлі настільки поринув у свою роботу, що навіть боїться спілкуватися з жінками. Одного разу друзі вирішили хоч ненадовго відволіктися від усіх своїх проблем і пригадати минулі веселі деньки, коли всі разом мріяли про байкерську свободу. Оскільки щотижневі посиденьки за келихом слабоалкогольного пива в одному і тому ж мотоклубі вже набридли, друзі вирішують поїхати у подорож через всю країну – з півночі на південь, доїхавши до самого Нью-Мексико. Залишилося тільки закинути подалі мобільні телефони, одягнути косухи, пов'язати бандани і назватися «Реальними кабанами». А ось пригод буде багато... ©Kino4ua Реальні кабани 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.8
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?