Kino4ua.com
R

Пастка часу

Рік:
Ор. назва:
Time Trap
Країна:
США
Режисер:
Mark Dennis, Бен Фостер
Тривалість:
01:27:44
Переклад:
Українська мова К1 | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дублированный
На самому початку фільму ми знайомимося з групою студентів, які відправляються в глибокі печери віддаленого Техасу, щоб визначити місцезнаходження свого улюбленого викладача по археології, який зник безвісти деякий час назад. Головні герої впевнені в тому, що він потребує допомоги, а раз рятувальники не можуть оперативно виконати цю роботу, то у них не залишається вибору. Студенти готові ризикувати власним життям заради порятунку свого викладача. Крім того, їх цікавить його незвичайна теорія, яка говорить, що в цих місцях може бути джерело молодості. Опинившись на місці, група спускається у тунель в печері. Незабаром вони виявляють злам просторово-часового континууму. Час у цьому місці минає набагато повільніше, ніж на поверхні. А це означає, що їх викладач мав рацію. Герої вирішують пробратися ще глибше. І через деякий час їм вдається розкрити одну з найзагадковіших міських легенд. Але яку ціну доведеться заплатити за це знання? ©Kino4ua Пастка часу 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?